Beneficiile pastilelor de slăbit

Dacă folosești pastilele de slăbit Slim Formula, vei observa că acestea conțin ingrediente benefice sănătății. 

Antioxidanții

Substanțele protectoare din alimentație sunt antioxidanții. Nivelul și tipurile de antioxidanți pot să varieze puternic în funcție de tipul alimentelor. În general, fructele și legumele verzi, roșii sau galbene sunt bogate în antioxidanți. Consumul de carne sau de pește furnizează antioxidanți endogeni, care se pot diminua odată cu vârstă. Ceaiul verde din aceste pastile de slăbit, conține foarte mulți antioxidanți.

Pe lângă antioxidanții alimentari standard, cum ar fi vitaminele A, C și E, există alți câțiva antioxidanți , printre care mulți compuși polifenolici prezenți în plantele medicinale, care prezintă proprietăți relevante pentru prevenirea multor afecțiuni. Acești polifenoli constituie un grup de substanțe numite și substanțe fitochimice.

Polifenolii cei mai numeroși sunt flavonoidele, printre care se număra și citricele, fructele de pădure, ginkgo biloba, toate tipurile de ceapă, pătrunjelul, ceaiul, vinul roșu și ciocolată neagră. Flavonoidele se absorb foarte greu în tractul intestinal uman, dar toate au activitate antioxidantă. Prin urmare, acestea sunt incluse în produsele preparate cu micronutrienți.

Sistemele de apărare antioxidante din organismul uman se pot împarți în două grupe:

  • Antioxidanți endogeni, produși de organism.
  • Antioxidanți exogeni, care sunt produși prin alimentație.

Antioxidanții alimentari standard, care sunt adminstrați în mod normal sub formă de preparate multivitaminice, include vitaminele A, C, E și beta-carotenul. Atioxidanții din plante medicinale, fructe și legume sunt turmericul, extractul de scorțișoară și exatrctul de ginseng, elemente care se găsesc din plin în pastilele de slăbit Slim Formula.

Slim Formula

Slim Formula Recomandări:

  • Pentru completarea efectului dietelor alimentare pentru pierdere în greutate.
  • Persoanelor care doresc o schimbare a stilului de viaţă, pentru a facilita tranziţia spre aceasta.
  • reduce tesutul adipos
  • accelereaza procesul de ardere metabolica
  • reduce apetitul

Cumpără aceste pastile de slăbit și scapă de grăsimea în exces!

Surse de antioxidanți alimentari și endogeni standard

Unii antioxidanți alimentari mai sunt numiți și antioxidanți alimentari standard , pentru că sunt introduși în organism, în general, prin suplimente alimentare. Alte tipuri de antioxidanți includ diverse feluri de polifenoli din fructe, legume și plante medicinale, dintre care unii sunt adăugați adesea în cantități mici în preparatele multivitaminice.

L-Carnitina este sintetizată din aminoacizii lizină și metionină și, inițial, s-a descoperit că era un factor de creștere pentru gândacii de făină. Este sintetizată în principal în ficat și rinichi. Vitamină C este necesară pentru sintetizarea L-carnitinei. Aceasta este produsă în organismul nostru, dar se poate obține și din alimentație. Cea mai mare concentrație de L-carnitină se găsește în  carnea de vită (95 mg la 85 g de carne). Prin contrast, pieptul de pui are doar 3,9 grame la 100 g. L-carnitina este prezentă în toate celulele corpului nostru.

Polifenolii

Polifenolii sunt o grupă de substanțe chimice descoperite în plante, și sunt cunoscuți și sub numele de substanțe fitochimice. Principalele surse de polifenoli sunt toate citricele și ceaiul verde. Acestea intră în compoziția pastilelor de slăbit Slim Formula, și sunt foarte eficiente pentru cei care doresc o slăbire rapidă.

De ce avem nevoie de suplimente cu micronutrienți?

Cantități adevărate de micronutrienti, printre care se numără antioxidanții alimentari și polifenoli, seleniul și antioxidanții endogeni care măresc concentrația glutationului, coenzima Q10 și L-carnitina sunt esențiale pentru menținerea sănătății. O deficiență a unuia dintre acești micronutrienți poate avea efecte adverse foarte serioase asupra sănătății. Sistemul propriu de apărare antioxidantă a organismului s-ar putea nici să nu facă  față producției mărite de radicali liberi din anumite situații cum ar fi îmbătrânirea sau inițierea și progresul anumitor boli cronice.