Medicina alopată, numită adesea “convențională”, își are rădăcinile în utilizarea plantelor medicinale. Până acum circa 50 de ani, aproape toate referințele din farmacopeea ce descrie fabricarea medicamentelor, indicau originea lor vegetală. 

Se observă astfel că medicina alopată continuă să folosească plantele medicinale, chiar și într-un mod limitat. Acestea sunt întrebuințate ca sursă de ingrediente active și de substanțe chimice bioactive ce pot fi analizate, sintetizate și utilizate sub formă de medicamente puternice.

Pentru a funcționa normal, organismul uman necesită un aport constant de energie, aport care se realizează prin intermediul principiilor alimentare. Fiind vorba de un organism homeoterm, adică lipsit de capacitatea de depozitare a căldurii și de posibilitatea de transformare a altei forme de energie exterioară, sursă unică și indispensabilă supraviețuirii omului rămâne energia obținută prin desfacerea legăturilor chimice din structura alimentelor.

Starea de sănătate a fiecărui individ, evaluată adesea prin ceea ce se numește status nutrițional optim, derivă din echilibrul obținut între necesarul și aportul nutrițional. Existența unei stări de nutriție optime, generate de Slim Formula, promovează creșterea  și dezvoltarea organismului, menține starea de sănătate, permite desfășurarea de activității zilnice și participă la protecția organismului față de diverse agresiuni sau boli (precum obezitatea sau creșterea excesiva în greutate).

În determinarea status-ului nutrițional, un rol aparte îl deține balanța energetică a organismului. Aceasta este reprezentată de pastilele pentru slăbit, necesare persoanelor supraponderale care doresc o slăbire rapidă.

În cazul organismului uman, aportul energetic este discontinuu și variabil, în timp ce consumul energetic este permanent.

În ceea ce privește antioxidanții care sunt în conținutul pastilelor pentru slăbit, se discută rolul vitaminei E și vitaminei C, eficiente în procesul de îmbătrânire și de apariție a bolilor cornice. Vitamina E reduce riscul cardiovascular, diminuând susceptibilitatea LDL la oxidare. De asemenea, studii recente ne aduc dovezi certe în ceea ce privește efectul benefic al suplimentării cu antioxidanți în prevenirea bolilor cornice asociate îmbătrânirii.

Pachet Slim Formula + XShape

Pachet Slim Formula + XShape

Aceste pastile de slabit sunt special formulate și vă oferă o dietă ușor de urmat, suficientă pentru o lună de zile, care nu vă înfometează, vă asigură necesarul de nutrienți, vitamine și minerale, ajutându-vă să slăbiți între 10 și 15 kilograme.

  • Reduce tesutul adipos
  • Accelereaza procesul de ardere metabolica
  • Reduce apetitul
  • Faciliteaza extractia grasimilor din tesuturi si eliminarea lor
  • Suprima eficient pofta de mancare

Demontarea mitului conform căruia remediile ar fi o “șarlatanie”

Deși ideea că extractele naturale ar fi o “șarlatanie” este  pe cale de dispariție, ea a rămas încă înrădăcinată în mintea unora. Unul dintre motive este  înțelegerea greșită a naturii diversificate a remediilor. Medicina bazată pe extracte din plante pare nefamiliară și neștiințifică pentru unii, deoarece nu se încadrează în teoria “magic bullet”, conform căreia o singură substanță poate combate o singură boală sau un simptom specific.

Astfel, există explicații științifice rezonabile care dovedesc că o substanță poate lupta pe mai multe fronturi odată, infuențând pozitiv un proces patologic, cum ar fi inflamația.

Astfel, compoziția alimentelor pe care le consumăm este acum considerată o cauza primară de morbiditate și mortalitate sau obezitate. Alimentele condimentate cresc și prelungesc consumul energetic secundar aportului alimentar. Adaosul de condimente poate prelungi efectul termic al alimentelor pentru mai mult de trei ore. 

Compoziția dietei influențează efectul termic al alimentelor, cel mai mare consum înregistrându-se după ingestia de proteine și carbohidrați, iar cel mai redus fiind în cazul lipidelor. În acest caz este bine să fie consumate pastilele de slăbit Slim Formula, deoarece au efect de slăbire rapidă, eficientă pentru persoanele supraponderale.