Retete si meniuri pentru regimul de atac si cel de cursa lunga

Regimul proteinelor pure care reprezinta varful de lance si partea strict de slabit a planului Protal si a zilei de joi stabilizatoare trebuie sa va fie de acum inainte familiar. Daca l-ati inceput deja, probabil ati constatat surprinzatorul sau amestec de simplitate si eficienta. Aceasta simplitate care exclude orice ambiguitate si vizeaza foarte exact alimentele ce trebuie folosite constituie unul dintre cele mai bune atuuri ale planului.

Dar acest regim are la randul sau un calcai al lui Ahile, care este legat de faptul ca un anumit numar de pacienti risca, din lipsa de timp sau de imaginatie sa se cantoneze intr-o selectie prea restransa de alimente, sfarsind prin a se hrani intr-o maniera repetitiva si plicticoasa cu eternele fripturi la gratar, oua tari si iaurturi fara grasimi. Desigur, aceasta solutie respecta credo-ul regimului care deschide calea alimentatiei libere in limitele listei de alimente permise dar, pe termen lung, o astfel de limitare poate parea monotona si apasatoare si poate da pe nedrept impresia ca acest regim este un regim trist si frustrant.

Or, el nu este deloc asa si este absolut necesar, mai ales pentru cei sau cele care au de slabit multe kilograme sa depuna efortul de a face acest regim nu doar acceptabil, ci apetisant si atractiv. De la o consultatie la alta, am putut constata ca, puse in fata aceleiasi liste de alimente permise, anumite femei se dovedeau mai inventive decat altele si reuseau sa creeze combinatii indraznete de alimente si de mancaruri, precum si retete inovatoare care faceau ca regimul lor sa fie unul placut.

Prin urmare, am luat obiceiul de a nota aceste retete si de a le propune celorlalte femei care dispuneau de mai putin timp sau de mai putina creativitate, creand astfel un sistem de schimb in serviciul tuturor celor care se pregateau sa inceapa planul Protal.

Pachet One Diet + Pure Inulin + Shaker Roz

Pachet One Diet + Pure Inulin + Shaker Roz

Această dietă de 14 zile este uşor de urmat, flexibilă, nu te înfometează, îţi asigură o cantitate adecvată de carbohidraţi, proteine şi fibre. Şi nu doar două săptămâni: o poţi urma şi pe termen lung!

Aceste retete nu se refera decat la lista alimentelor ce alcatuiesc regimul de atac strict proteic si apoi la cea a regimului de cursa lunga cu proteine alternative. Aceste retete nu sunt decat niste sugestii care nu istovesc izvorul de inventivitate al anumitor femei care reusesc de fiecare data sa inoveze si sa faca acest regim pe zi ce trece tot mai diversificat. Daca unii dintre voi apartin acestui cerc tot mai restrans de inovatori in ale artei culinare, va sunt in mod anticipat recunoscator pentru gestul vostru de a-mi trimite noi retete pe care nu voi uita sa le includ in editiile urmatoare ale acestei carti. Obiectivul ultim al acestor retete este de a-i permite celui care le foloseste sa aiba mai mult timp si astfel sa imbunatateasca calitatea si aspectul felurilor de mancare si al meselor.

Postat de Marius Diaconu proprietarul site-ului cu produse pentru slabire rapida.