Slăbește rapid cu ajutorul micronutrienților din pastilele de slăbit Slim Formula!

Slăbește rapid cu Slim Formula!

Vitaminele și mineralele din pastilele de slăbit Slim Formula, făcând parte din grupul micronutrienților, reprezintă substanțe ce nu pot fi sintetizate în organism. Acestea nu au valoarea calorică și sunt necesare în cantități mici (spre deosebire de macronutrienți).

În funcție de aportul zilnic minim necesar  pentru buna desfășurare a proceselor metabolice ale organismului, mineralele se clasifică în macrominerale și microminerale.

Mineralele majore există în corp și alimente mai ales sub formă ionica pozitivă (sodiu, potasiu, calciu) sau negativă (clor, sulfați, fosfați). Acestea ajută la menținerea masei musculare în formă cât mai optimă.

Cum ajută Slim Formula în tulburările nutriționale?

Obezitatea

Prevenirea și tratamentul cât mai precoce este  important, mai ales în familii cu risc (diabet, obezitate). Este o greșeală să se considere că pubertatea reglează lucrurile și nu trebuie lăsate să se dezvolte conduitele alimentare ce o favorizează.

Adolescența este o perioadă critică în dezvoltarea obezității. Acest risc este  mai mare la fete, datorită perioadelor diferite de maturizare dintre sexe și a modificărilor în distribuția țesutului gras ce are loc în această perioadă.

Slim Formula, prin efectele sale benefice, în primul rând scade apetitul, detoxifica organismul și ajută la dezvoltarea țesutului muscular. Deoarece conține Nopal în cantitate de 100 mg, acesta reduce depozitele de lipide din organism și accelerează arderea grăsimilor.

Lecitina din pastilele de slăbit, accelerează procesul de catabolizare a lipidelor, și arde și dizolvă grăsimile. Pe de altă parte, aceasta împiedică depunerea plăcilor de aterom pe vasele de sânge, și transformă colesterolul în substanță solubila în apa, ușor de eliminat din organism.

Picolinatul de Crom arde grăsimile și produce energie, contribuind la scăderea țesutului adipos și dezvoltarea țesutului muscular.

Turmericul, semințele de chimen și ghimbirul, cresc secreția biliara la nivelul ficatului și îmbunătățește semnificativ digestia. Pe de altă parte, reglează tranzitul intestinal și accelerează metabolismul.

Slim Formula

Slim Formula Recomandări:

  • Pentru completarea efectului dietelor alimentare pentru pierdere în greutate.
  • Persoanelor care doresc o schimbare a stilului de viaţă, pentru a facilita tranziţia spre aceasta.
  • reduce tesutul adipos
  • accelereaza procesul de ardere metabolica
  • reduce apetitul

Cumpără aceste pastile de slăbit și scapă de grăsimea în exces!

Este recomandat în cazul dislipidemiilor care sunt mai frecvențe la tinerii cu istoric familial de afecțiuni precum diabet sau obezitate. Pentru aceștia se recomanda screening-ul colesterolemiei, în special la adolescenții care:

  • Au părinți cu hipercolesterolemie
  • Au rude de gradul I cu boli cardiovasculare sub 55 ani
  • Au alți factori de risc: fumat, obezitate

Supraponderabilitatea – un factor de risc!

Supraponderabilitatea este urmarea unei alimentații prea bogate în grăsimi, la care poate contribui și un consum mare de dulciuri. Supraponderabilitatea pricinuiește multor oameni probleme psihice și este un factor de risc pentru boli, dependențe de hrană, cum ar fi diabetul și dezechilibrul metabolic.

Nu trebuie să se tindă spre o “greutate ideala”, ci fiecare se poate simți bine în sfera sa de greutate proprie. La un surplus de 10-20% peste greutatea normală, trebuie consultat un medic, pentru a vedea dacă nu sunt alte riscuri de îmbolnăvire.

Printr-o alimentație corectă, corpul uman primește toate substanțele nutritive, în cantități corecte,necesare pentru capacitățile spirituale și fizice.

Recomandări: În fiecare zi să se consume legume și fructe proaspete și produse lactate sărace în grăsimi, puțin zahăr și puțină sare.

Modul de administrare a pastilelor de slăbit, pentru cei care doresc o slăbire rapidă este de 3 tablete /zi după masă.

Atenție! Slim Formula este contraindicat copiilor și femeilor însărcinate!